Een gepersonaliseerd aandenken
van de overledene

Wanneer positieve herinneringen tastbaar worden

Contacteer me

Herinneringsstukken van overleden mensen

Bij Ziel in Bree begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om afscheid een plaats te geven. Rouwartikelen zorgen ervoor dat alles tastbaar blijft en helpen een rouwhoekje te creëren in uw woning. Met dit in gedachten heb ik zorgvuldig een verzameling betekenisvolle rouwartikelen voor u samengesteld. Het gaat stuk voor stuk om gepersonaliseerde aandenkens die met zorg voor detail werden gemaakt. Ze zijn warm en comfortabel, zoals uw herinneringen. De praktijk leert me dat alleen al het samen zoeken en ontwerpen van passende herinneringsstukken ruimte biedt om herinneringen boven te halen en te bouwen aan het verwerkingsproces.
- Gegraveerde namen en passende teksten in hout, glas of steen
- Gegraveerde foto’s in hout, glas of steen
- Herinneringsdekens uit kledingstukken van de overledene
- Herinneringsknuffels uit kledingstukken van de overledene

Meer weten?

Gepersonaliseerde sympathiegeschenken

Ziel in Bree biedt een ruimte selectie van unieke en betekenisvolle sympathie- en herdenkingsgeschenken. Gepersonaliseerde sympathiegeschenken zijn een oprechte manier om uw empathie uit te drukken voor een geliefde die rouwt. Deze gepersonaliseerde sympathiegeschenken zijn niet alleen geschikt bij een overlijden, maar helpen ook het verlies van het ouderlijk huis of het verlies van een huisdier een plaats te geven. Ik bespreek samen met u de mogelijkheden en ga op basis van uw verhaal op zoek naar passende rouwartikelen die de pijn verzachten. Hierbij verwerk ik vaak tastbare herinneringen, zoals grappige anekdotes en leuke foto’s. Ook maak ik sympathiegeschenken die geschikt zijn voor jonge kinderen.

De rouwartikelen van Ziel in Bree worden steeds op maat gemaakt en vertrekken van uw persoonlijk verhaal. Contacteer me om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer me